Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730908165

Amistoso (Int.) 730908165 Información oficial sobre el partido 730908165 en Hattrick

10.04.2024 09:30:00

HC Dürrhäusl Alineación oficial del equipo 'HC Dürrhäusl' en el partido 2 - 1 FC Uput Floresti Alineación oficial del equipo 'FC Uput Floresti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HC Dürrhäusl Alineación oficial del equipo 'HC Dürrhäusl' en el partido 3 - 0 FC Uput Floresti Alineación oficial del equipo 'FC Uput Floresti' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HC Dürrhäusl

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Andrea Bucciaglia va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Dürrhäusl empatava el partit, 1 a 1, al minut 24.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dalibor Pačan, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Jesús Iraurgui va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dürrhäusl se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, John Kojedal va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jesús Iraurgui va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en John Kojedal. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 52 quan Andrea Bucciaglia de Dürrhäusl gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vinzenz Steurer de Dürrhäusl va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vinzenz Steurer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Dürrhäusl Dennis Neuke quasi marca al minut 90 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Matthäus Stampfer l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dalibor Pačan de Dürrhäusl es va emportar una amonestació al minut 3 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vinzenz Steurer de Dürrhäusl la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Uput Floresti

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Sando Zlatanov de Floresti va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Saku Salmenkivi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Şerban Haneş rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Mihai Toană va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Şerban Haneş de Floresti va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.