Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730907876

Amistoso (Int.) 730907876 Información oficial sobre el partido 730907876 en Hattrick

10.04.2024 20:45:00

No Border Alineación oficial del equipo 'No Border' en el partido 2 - 5 Malibi Alineación oficial del equipo 'Malibi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
No Border Alineación oficial del equipo 'No Border' en el partido 2 - 2 Malibi Alineación oficial del equipo 'Malibi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,3 % 36,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No Border

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Vigfús Veturliðason s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 84, Pálmar Salmarsson de Border empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kalle Karuse va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Border va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Þórhallur Þorgilsson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abid Benallal.

Malibi

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Faas Meulenberg donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 174 Minuto 83 (Gol de penalti): Malibi va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Stephan Keune va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Stephan Keune va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Malibi per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 86. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Stephan Keune. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jan-Jurjen Kannegieter rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Abid Benallal, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 5 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Malibi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Patryk Kośmider, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Malibi va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Stef Niesten, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Patryk Kośmider va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Arnar Friðmarsson va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Jan-Jurjen Kannegieter va estar a punt de posar per davant a Malibi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arnar Friðmarsson va impedir un gol cantat.