Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730907564

Amistoso (Int.) 730907564 Información oficial sobre el partido 730907564 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Los Chunguitos,FC Alineación oficial del equipo 'Los Chunguitos,FC' en el partido 2 - 2 Natistanchi Alineación oficial del equipo 'Natistanchi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Chunguitos,FC Alineación oficial del equipo 'Los Chunguitos,FC' en el partido 3 - 0 Natistanchi Alineación oficial del equipo 'Natistanchi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chunguitos,FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gonzalo Baena Fernández ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Chunguitos,FC es posava per davant 1 a 0.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): En Víctor Pizarro entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Chunguitos,FC, un peu providencial d'en Rafael Cubides va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Chunguitos,FC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Andrzej Ryglowski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Radek Pyšný gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lamberto Spena va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Víctor Pizarro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Baena Fernández, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Chunguitos,FC a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Teodor Leitoch va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32, Giorgio Ferrante de Chunguitos,FC va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Natistanchi

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 37, quan Olimpio Pimenta va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Bogdan Živadinović va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Natistanchi, al minut 79. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): Natistanchi van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 60 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Joona Valtiala no va ser gens encertat.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dawoud Bin-Ghadayer va fer al minut 62 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Olimpio Pimenta, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bogdan Živadinović de Natistanchi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dawoud Bin-Ghadayer de Natistanchi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.