Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730907560

Amistoso (Int., RC) 730907560 Información oficial sobre el partido 730907560 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Bombolescion Alineación oficial del equipo 'Bombolescion' en el partido 3 - 2 Vorwärts FB Alineación oficial del equipo 'Vorwärts FB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bombolescion Alineación oficial del equipo 'Bombolescion' en el partido 3 - 0 Vorwärts FB Alineación oficial del equipo 'Vorwärts FB' en el partido
Tiene un resultado normal 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bombolescion

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 del partit, el jugador Rafke Harlez de Bombolescion va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gioele Macrini ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bombolescion es posava per davant 2 a 1.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Bombolescion i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 58 minuts de joc. Mentre en Xavier dos Santos el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sebastian Necula va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Freddy van Walsem va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Gilbert Lopo de Bombolescion va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Vorwärts FB

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Vorwärts agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rudi Grünberger amb mestria.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors de Vorwärts no defallien en cap moment. Producte d'això, en Rudi Grünberger va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 63 en Rudi Grünberger va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Óscar María Méndez va impedir que reduïssin les diferències al marcador.