Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730907399

Amistoso (Int., RC) 730907399 Información oficial sobre el partido 730907399 en Hattrick

10.04.2024 11:45:00

Benin-Jackals Alineación oficial del equipo 'Benin-Jackals' en el partido 0 - 4 Freemasons Alineación oficial del equipo 'Freemasons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Benin-Jackals Alineación oficial del equipo 'Benin-Jackals' en el partido 0 - 4 Freemasons Alineación oficial del equipo 'Freemasons' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benin-Jackals

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Nicolae Sandu de Benin-Jackals va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Freemasons

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Anselmo Neto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Freemasons.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Óscar Nervión, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Astolfo Lanciato des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Astolfo Lanciato va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Freemasons va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Quirijn Huizinga va desviar el xut final de Artemii Bayul després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Benin-Jackals. La jugada d'estratègia del Freemasons per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Henning Neuhäuser va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Astolfo Lanciato al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marián Bundrík es va quedar sol davant del porter, al minut 51. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Shoxsanam Azimov va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Freemasons quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Anselmo Neto va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Nervión de Freemasons es va guanyar la targeta groga merescudament.