Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730907248

Amistoso (Int., RC) 730907248 Información oficial sobre el partido 730907248 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 3 - 4 Real Koeky Alineación oficial del equipo 'Real Koeky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 1 - 2 Real Koeky Alineación oficial del equipo 'Real Koeky' en el partido
Tiene suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,2 % 66,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loco Sanchez

Goles Goles

  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Sanchez van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Sisebuto Errea en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 100 Minuto 90 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Cristiano Buixaderas. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 90 de joc, que suposava el 2 - 3.
  • 113 Minuto 91 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Noreno Olesti de Sanchez va aconseguir igualar el partit al minut 91, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Filiberto Rada de Sanchez es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filiberto Rada va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Sanchez va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Real Koeky

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Koeky. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Julian Brückling xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Julian Brückling va augmentar l'avantatge de Koeky a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sanchez. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jay Kalek la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Koeky es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 42.
  • 173 Minuto 99 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Viktor Sallay va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miroslav Letina. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 33 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jay Kalek va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Hannes Glockmann rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Viktor Sallay va marcar al minut 97 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Relf Heutingsheimer de Koeky va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.