Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730906942

Amistoso (Int.) 730906942 Información oficial sobre el partido 730906942 en Hattrick

10.04.2024 13:30:00

De Taftjes 2.0 Alineación oficial del equipo 'De Taftjes 2.0' en el partido 1 - 5 Crni zeC Alineación oficial del equipo 'Crni zeC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
De Taftjes 2.0 Alineación oficial del equipo 'De Taftjes 2.0' en el partido 1 - 3 Crni zeC Alineación oficial del equipo 'Crni zeC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Taftjes 2.0

Goles Goles

  • 104 Minuto 71 (Gol de penalti): Taftjes aconseguia el 1 - 4 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Giancarlo Vallieri al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Faudel Denis va fer una magnífica centrada, però la rematada de Habib Meskini va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wilder Castellano de Taftjes es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanimir Mitev de Taftjes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Stanimir Mitev de Taftjes es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 80.

Crni zeC

Goles Goles

  • 170 Minuto 14 (Gol de falta): Zeke va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Marko Garofolić.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ali Nukičić, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de Ali Nukičić des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Zeke va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Marko Garofolić va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Passaven 81 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Marko Garofolić va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Gašpar Birkić quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gjald Van Tilborgh, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luka Spalević de Zeke amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.