Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730906573

Amistoso 730906573 Información oficial sobre el partido 730906573 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido 3 - 0 Beiravista 59 Alineación oficial del equipo 'Beiravista 59' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido 2 - 0 Beiravista 59 Alineación oficial del equipo 'Beiravista 59' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chineles F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Chineles prenia la batuta de l'encontre al minut 39, quan en Diego Valcárcel va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): José Toscano va augmentar la diferència de Chineles a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): El gol de falta de José Toscano sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 87 i ampliar l'avantatge de Chineles a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Chineles va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Valcárcel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roberto Ponce.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en José Toscano, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mario Espilla va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 87. En Rafael Gato San Juan va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel Trevijano va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Gato San Juan de Chineles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Beiravista 59

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Julio Gea va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Rafael Gato San Juan. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Beira, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Roberto Escartín va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Gabriel Fumero va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Beira que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ekhieder Zamarripa, el jugador de Beira va ser expulsat al minut 17.