Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730905589

Amistoso (Int.) 730905589 Información oficial sobre el partido 730905589 en Hattrick

09.04.2024 21:15:00

GMG EXODUS HFC Alineación oficial del equipo 'GMG EXODUS HFC' en el partido 1 - 5 Garrotxa Volcanic Club Alineación oficial del equipo 'Garrotxa Volcanic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
GMG EXODUS HFC Alineación oficial del equipo 'GMG EXODUS HFC' en el partido 1 - 7 Garrotxa Volcanic Club Alineación oficial del equipo 'Garrotxa Volcanic Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GMG EXODUS HFC

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Lech Suder va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 18 de joc. Nikola Genov es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Borislav Drinchev no oblidarà el que li va passar durant el minut 78. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Garrotxa Volcanic Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Víctor Maestro Líster es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Álvaro Cos va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Al minut 57 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Airam Buylla va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Víctor Maestro Líster va augmentar l'avantatge de Garrotxa.V a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 66 de partit va donar a Garrotxa.V l'avantatge per 1 - 5. David Plaza en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Rem Talpe va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Garrotxa.V que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Airam Buylla, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Víctor Maestro Líster va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.