Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730905513

Amistoso (Int.) 730905513 Información oficial sobre el partido 730905513 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Budini Molli United Alineación oficial del equipo 'Budini Molli United' en el partido 5 - 2 F.C.Oțelul Galați Alineación oficial del equipo 'F.C.Oțelul Galați' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Budini Molli United Alineación oficial del equipo 'Budini Molli United' en el partido 6 - 0 F.C.Oțelul Galați Alineación oficial del equipo 'F.C.Oțelul Galați' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Budini Molli United

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Yann Vlayen de Budini aconseguir un gol al minut 11 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Reint-Jan de Brave de Budini va aconseguir igualar el partit al minut 37, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Passats 62 minuts, César Rosa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Budini es posava per davant!
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Alessio Zoratti va incrementar l'avantatge de Budini amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en César Rosa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yann Vlayen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Emmanuel Dejaegher va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jean-Santos Boba Lobilo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Alessio Zoratti de Budini va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C.Oțelul Galați

Goles Goles

  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 28 i semblava que F.C.Oțelul desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Marco Scacciavillani va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de F.C.Oțelul va ser finalitzada des de l'esquerra per George Crişan al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.