Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730904051

Amistoso 730904051 Información oficial sobre el partido 730904051 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

CEREIXAL F.C. Alineación oficial del equipo 'CEREIXAL F.C.' en el partido 2 - 2 Nothingan Prisass Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisass' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CEREIXAL F.C. Alineación oficial del equipo 'CEREIXAL F.C.' en el partido 1 - 2 Nothingan Prisass Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisass' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CEREIXAL F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Tim Lippits va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 31.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del CEREIXAL va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Daniel Ussía, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a CEREIXAL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Ussía, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Nitay Treves de CEREIXAL va intentar batre la porteria rival al minut 29 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Daniel Ussía de CEREIXAL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Tuta de CEREIXAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Nothingan Prisass

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Diego Calvache va posar els visitants Nothingan per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ignacio Candenas va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego Calvache va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Nothingan quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nicola Martelli va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Antonio Costales.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicola Martelli de Nothingan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.