Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730903793

Amistoso 730903793 Información oficial sobre el partido 730903793 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Teixeiro FC Alineación oficial del equipo 'Teixeiro FC' en el partido 2 - 4 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Teixeiro FC Alineación oficial del equipo 'Teixeiro FC' en el partido 2 - 1 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teixeiro FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Gianluca Iglesias Ussel la va rematar Pau Freixa amb una magnífica volea que va fer pujar per a Teixeiro el 1 - 0.
  • 190 Minuto 52 (Gol de falta): En León Vilallonga conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Jaizki Audela del Teixeiro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Xorxe Cadavedo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonel Llacer.

UE Makabi Dakostar

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, el Uemdlemos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sebastian Biro, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador visitant Gil João Soares va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 61 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb 76 minuts jugats, Ulises Amarilla de Uemdlemos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Cees Reinderman de Uemdlemos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Uemdlemos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Benedikt Hohenahr va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Gil João Soares quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Benedikt Hohenahr de Uemdlemos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Duran Belge ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Bart Plovie va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Zeru Gazmuri va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Benedikt Hohenahr que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Chris Owens es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.