Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730903740

Amistoso 730903740 Información oficial sobre el partido 730903740 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido 4 - 2 golfos antiguos Alineación oficial del equipo 'golfos antiguos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido 6 - 1 golfos antiguos Alineación oficial del equipo 'golfos antiguos' en el partido
Tiene mala suerte 6.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mataleñas F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Giuseppe Sonino, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Radu Botofan va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, el Mataleñas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Giuseppe Sonino, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Stratis Katevatis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Joaquim Maria Llin va rematar alt.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Ljudevit Medun gairebé va marcar per a Mataleñas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Mataleñas ho intentava per la dreta per mitjà de Radu Botofan, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Alexis Alberdi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Joaquim Maria Llin de Mataleñas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

golfos antiguos

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Un mica després, Ignacio Castellroig de antiguos va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 80, el jugador visitant Enrique Romero González va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Kieran Alldis quasi redueix la diferència al marcador al minut 36, però una gran estirada d'en Horacio Peláez va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Alexander Fenton de antiguos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.