Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730903638

Amistoso (RC) 730903638 Información oficial sobre el partido 730903638 en Hattrick

04.04.2024 01:30:00

Ka-tet 019 F.C. Alineación oficial del equipo 'Ka-tet 019 F.C.' en el partido 7 - 0 All the night FC Alineación oficial del equipo 'All the night FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Ka-tet 019 F.C. Alineación oficial del equipo 'Ka-tet 019 F.C.' en el partido 7 - 0 All the night FC Alineación oficial del equipo 'All the night FC' en el partido
Tiene un resultado normal 7.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ka-tet 019 F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Ka-tet va ser Gysbert van Rhijn.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): Ka-tet va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ramón Salvado va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Ka-tet va augmentar la diferència quan Gysbert van Rhijn no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Javier Mastroianni va augmentar l'avantatge de Ka-tet a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ka-tet a 5 - 0. Ramón Salvado va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alejandro Martínez Arús es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): En Jan Peuramäki conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 7-0

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Luis María Celaya, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iñigo Figueira al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fernando Fabián Griffa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Javier Mastroianni va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Fernando Fabián Griffa de Ka-tet gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Ramón Salvado gairebé va marcar per a Ka-tet des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Mastroianni de Ka-tet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

All the night FC