Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730903214

Amistoso 730903214 Información oficial sobre el partido 730903214 en Hattrick

09.04.2024 18:15:00

BV Berlin Alineación oficial del equipo 'BV Berlin' en el partido 1 - 3 Bargeshägener SV Alineación oficial del equipo 'Bargeshägener SV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
BV Berlin Alineación oficial del equipo 'BV Berlin' en el partido 4 - 4 Bargeshägener SV Alineación oficial del equipo 'Bargeshägener SV' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BV Berlin

Goles Goles

  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jörg Geigner arribés a peus de Andy Clement, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Berlin el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jörg Geigner va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Bert-Jan Mei va disposar d'una bona oportunitat al minut 80, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Bargeshägener SV

Goles Goles

  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 35 minuts, Naip Berkay va superar per velocitat Didi Nützel per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Carl-Ernst Rhode, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Filip Trivalić va aprofitar un error defensiu al minut 59, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Bargeshägener.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Arist Bange va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Radosław Wosz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Berlin. La jugada d'estratègia del Bargeshägener per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Naip Berkay va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Bargeshägener al minut 26, però el xut de Gerdt Tuscher va topar amb la tanca defensiva.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 67 per Gerdt Tuscher va anar a parar a la creueta.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Bargeshägener van sortir al contraatac al minut 81, però Naip Berkay va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): René Dankwarts de Bargeshägener va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carl-Ernst Rhode de Bargeshägener va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerdt Tuscher.