Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730902825

Amistoso 730902825 Información oficial sobre el partido 730902825 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

SPARTA DE SANTS Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE SANTS' en el partido 5 - 3 N&N Alineación oficial del equipo 'N&N' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
SPARTA DE SANTS Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE SANTS' en el partido 5 - 1 N&N Alineación oficial del equipo 'N&N' en el partido
Tiene un resultado normal 5.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPARTA DE SANTS

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de 周 (Zhou) 力隆 (Lilong), que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan SPARTA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alun Playfair des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): SPARTA va augmentar la diferència quan Sergio Chaparris no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Efrén Campobecerros va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 3 per a SPARTA.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Juan Carlos Ardiz va incrementar l'avantatge de SPARTA amb el 5 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos Ardiz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Galalón de SPARTA es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

N&N

Goles Goles

  • 153 Minuto 27 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Walt Brenker va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el N&N va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 27.
  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): N&N van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 39 quan Àngel Brotons sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Walt Brenker va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de N&N, Iván Gotor, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ralph Wensing ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 250 Minuto 90 (Ocasión de falta): 悠 (Yu) 前沢 (Maezawa) va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 90.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alessio Moro Visconti de N&N es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alessio Moro Visconti es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.