Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730902599

Copa 730902599 Información oficial sobre el partido 730902599 en Hattrick

10.04.2024 17:45:00

SV Christian Alineación oficial del equipo 'SV Christian' en el partido 2 - 3 FC Beastmess Alineación oficial del equipo 'FC Beastmess' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV Christian Alineación oficial del equipo 'SV Christian' en el partido 3 - 0 FC Beastmess Alineación oficial del equipo 'FC Beastmess' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Christian

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Dennis Demon va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Christian.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dennis Demon, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Christian.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Arno Burki, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Dennis Demon, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Rodin van Scheijen gairebé va marcar per a Christian des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Christian va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 90 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dennis Demon ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 93 (Ocasión de falta): Arno Burki quasi dona a Christian l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): En Norbert Oostwegel del Christian ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

FC Beastmess

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Marc Valenzuela Ucedo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 41 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 164 Minuto 80 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Francisco Alberto Lera de Beastmess va marcar de penal l'empat al minut 80.
  • 190 Minuto 95 (Gol de falta): El Marc Valenzuela Ucedo va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Beastmess. 2-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francisco Alberto Lera va fer una magnífica centrada, però la rematada de Meint van Eekelen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Al minut 95 de partit, Mikael Kleibergen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Alberto Lera.