Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730902466

Amistoso 730902466 Información oficial sobre el partido 730902466 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Plinio de Skoll Alineación oficial del equipo 'Plinio de Skoll' en el partido 0 - 10 REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Plinio de Skoll Alineación oficial del equipo 'Plinio de Skoll' en el partido 0 - 9 REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plinio de Skoll

REAL MOL

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador de REAL Mauro Barciela va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al 8 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a REAL augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bachir Lazaar es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Mauro Barciela va aprofitar un error defensiu al minut 23, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a REAL.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 25, REAL va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alejandro González-Colloto.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alejandro González-Colloto la va rematar Bran Arés amb una magnífica volea que va fer pujar per a REAL el 0 - 5.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, un xut de Mauro Barciela des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Grégory Le Bris, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pierluigi Ramenghini, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 8 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del REAL va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pierluigi Ramenghini, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 9 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bran Arés va ser l'anotador del 0 - 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bran Arés va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Grégory Le Bris de REAL va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.