Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730902298

Amistoso 730902298 Información oficial sobre el partido 730902298 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

R.S.M. Alineación oficial del equipo 'R.S.M.' en el partido 3 - 6 Casserres F.C. Alineación oficial del equipo 'Casserres F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.S.M. Alineación oficial del equipo 'R.S.M.' en el partido 1 - 4 Casserres F.C. Alineación oficial del equipo 'Casserres F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.S.M.

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): R.S.M. prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en 蔡 (Cai) 德楠 (Denan) va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 103 Minuto 54 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de R.S.M. per la dreta va donar com a resultat un gol de Hadriano Deade al minut 54 que reduïa la distància a 2 - 4.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de R.S.M. va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en 郑 (Zheng) 冠源 (Guanyuan), que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al 38, Santiago Gorostorzu hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Juan Antonio Jaén. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Antonio Espiáu va deixar a Julián Gordoa assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 蔡 (Cai) 德楠 (Denan) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Cereceda de R.S.M. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Casserres F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Teodosio César que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Umandi Agoita va anar directament als peus de Marc Zietlow que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Josep Miquel Barrebeig va augmentar l'avantatge de Casserres a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Javier Carenas va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Josep Miquel Barrebeig va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Passaven 72 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Javier Carenas va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Casserres van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Teodosio César, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Javier Carenas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.