Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730901866

Amistoso 730901866 Información oficial sobre el partido 730901866 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido 5 - 0 Deportiva Piloñesa Alineación oficial del equipo 'Deportiva Piloñesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido 6 - 0 Deportiva Piloñesa Alineación oficial del equipo 'Deportiva Piloñesa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jpg piero

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del piero contenien la respiració mentre en Tobías Raña s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): piero va aconseguir el 2 - 0 quan José Alberto Perdomo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de piero va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel Luis Pérez de Lama progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Francisco Jesús Herratiz es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 88 minuts quan Jan Vojáček va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 5 - 0 per a piero.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Víctor Garreta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de piero se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tobías Raña va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): piero va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Francisco Jesús Herratiz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Víctor Garreta del piero ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 205 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de István Marjai marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Víctor Garreta que va xutar a fora per molt poc.

Deportiva Piloñesa