Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730901463

Amistoso 730901463 Información oficial sobre el partido 730901463 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido 2 - 1 Yonkis de Manakles Alineación oficial del equipo 'Yonkis de Manakles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido 0 - 1 Yonkis de Manakles Alineación oficial del equipo 'Yonkis de Manakles' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guarchico Football Group

Goles Goles

  • 108 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 10, en Nicanor Casalini la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Liviu Burci que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Guarchico prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en César Cenarruza va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Guarchico va anar a parar a la dreta de l'atac on en César Cenarruza, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Yonkis de Manakles

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 en Florentino Rial va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): YONKIS va estar a punt d'empatar al 15 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Iwan Bodenmüller que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Cifontes.