Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900993

Amistoso 730900993 Información oficial sobre el partido 730900993 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

DEPORTIVO LEONES Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO LEONES' en el partido 3 - 3 S.D. Narcea Alineación oficial del equipo 'S.D. Narcea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DEPORTIVO LEONES Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO LEONES' en el partido 4 - 0 S.D. Narcea Alineación oficial del equipo 'S.D. Narcea' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEPORTIVO LEONES

Goles Goles

  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): DEPORTIVO va reduir el marcador al minut 51 a 1 - 3 quan Riccardo Rancati va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Claudio Bacciocchi trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Riccardo Rancati s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Andrés Felipe Malaver va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Andrés Felipe Malaver de DEPORTIVO va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 39, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El DEPORTIVO va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marcus Petersen la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rainer Polso.

S.D. Narcea

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Narcea va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Floro Peralta, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nashaat Shady de Narcea va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Nashaat Shady va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Narcea i marcant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ivan Pont va ser clau en la jugada d'atac de Narcea al minut 28, quan ell mateix va fer una passada brutal a Nashaat Shady, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eilo Urritza de Narcea va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.