Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900746

Copa 730900746 Información oficial sobre el partido 730900746 en Hattrick

10.04.2024 12:15:00

FC Dracom Alineación oficial del equipo 'FC Dracom' en el partido 6 - 4 CE Vilada Alineación oficial del equipo 'CE Vilada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Dracom Alineación oficial del equipo 'FC Dracom' en el partido 5 - 3 CE Vilada Alineación oficial del equipo 'CE Vilada' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,5 % 17,0 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dracom

Goles Goles

  • 103 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passava el minut 27 del matx, quan l'atent Ramón Jaén va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Edrin Dafku va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Dracom empatava el partit, 2 a 2, al minut 33.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eloy Puig no va poder aturar Edrin Dafku de Dracom, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 36 el 3 - 2.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dominik Langmajer ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dracom es posava per davant 4 a 3.
  • 121 Minuto 107 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ivan Lesník, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Dracom se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 107.
  • 190 Minuto 114 (Gol de falta): El Bektursun Kurstan Uulu va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Dracom. 6-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Edrin Dafku va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dracom.
  • 220 Minuto 106 (Ocasión de falta): Ivan Lesník quasi dona a Dracom l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 114 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Dracom van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ramón Jaén, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

CE Vilada

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Vilada prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jordi Echarri.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15, un xut de Lucien Mathelin des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 38 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Peter-Franz Bour marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Jordi Echarri que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.