Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900745

Copa 730900745 Información oficial sobre el partido 730900745 en Hattrick

10.04.2024 12:15:00

Natus Vinccere Alineación oficial del equipo 'Natus Vinccere' en el partido 2 - 6 Club Sevilla Alineación oficial del equipo 'Club Sevilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Natus Vinccere Alineación oficial del equipo 'Natus Vinccere' en el partido 1 - 6 Club Sevilla Alineación oficial del equipo 'Club Sevilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Natus Vinccere

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Heitor das Casarizas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de NaVi.
  • 103 Minuto 51 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Iñaki Calleja va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a NaVi va estar a punt d'arribar en un córner. En Gordon Karijomenggolo va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Heitor das Casarizas va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Club Sevilla

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 28 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Dimitrije Ðuričić de Sevilla marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Kuncho Ibarrondo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sevilla augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lucian Bereanu es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dimitrije Ðuričić de Sevilla l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 47 de partit.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Alejandro Morlanes de Sevilla va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 49. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joan Garcés, que va ser qui va marcar 2 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dimitrije Ðuričić. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bård Johansen de Sevilla es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Dimitrije Ðuričić de Sevilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.