Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900720

Copa 730900720 Información oficial sobre el partido 730900720 en Hattrick

10.04.2024 12:45:00

Cruz del Campo F.C. Alineación oficial del equipo 'Cruz del Campo F.C.' en el partido 4 - 1 UDA SPORT Alineación oficial del equipo 'UDA SPORT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Cruz del Campo F.C. Alineación oficial del equipo 'Cruz del Campo F.C.' en el partido 8 - 1 UDA SPORT Alineación oficial del equipo 'UDA SPORT' en el partido
Es un cenizo 8.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cruz del Campo F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Walter Wippert ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Campo es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Campo prenia la batuta de l'encontre al minut 68, quan en Manlio Bollini va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Campo a 3 - 1. Walter Wippert va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Campo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Pérez des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Maurizio Boldrin va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Walter Wippert, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

UDA SPORT

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Campo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Radu Strat la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SPORT es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 10 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Arthur Mercado va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 219 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Piotr Puchta va poder marcar per a SPORT en un servei de cantonada picat per en Emil Dimitrov quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a SPORT va estar a punt d'arribar en un córner. En Piotr Puchta va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Francesc Safont completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emanuel Dael de SPORT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.