Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900684

Copa 730900684 Información oficial sobre el partido 730900684 en Hattrick

10.04.2024 12:45:00

Urtikarios FC Alineación oficial del equipo 'Urtikarios FC' en el partido 6 - 5 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Urtikarios FC Alineación oficial del equipo 'Urtikarios FC' en el partido 6 - 5 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
Tiene un resultado normal 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,7 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Urtikarios FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Urtikarios va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Svein Wallin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 105 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Javier Pita va descol·locar totalment la defensa contrària i Luigi Maria Beghi no va perdonar i va marcar el 2 - 1.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Bořek Vrňák va incrementar l'avantatge de Urtikarios amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Urtikarios va aconseguir el 4 - 2 quan Manuel Figueiras va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): Als 62 minuts de joc, els nois de Urtikarios van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Lars-Magnus Rahmstad augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 3.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Urtikarios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bořek Vrňák progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Figueiras de Urtikarios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Club Cheira

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 en Halil Şener Sanal va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 41 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Eduardo Trillo Salazar.
  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Cheira seguien lluitant fins al final. Al minut 43, fruit d'aquests esforços, Domingos Martins va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): El 5 - 4 el va apuntar al seu compte particular Eduardo Trillo Salazar de Cheira després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 els aficionats de Cheira van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Halil Şener Sanal va anotar el 6 - 5 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 30 (Ocasión de falta): Amb 30 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Carlos San Pelayo va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Lazăr Florescu va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jean-Frédéric Dardillac no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Domingos Martins de Cheira amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.