Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900656

Copa 730900656 Información oficial sobre el partido 730900656 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 3 - 5 Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 2 - 1 Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,4 % 11,7 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meshitos FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Jorge Jubitero va donar a Meshitos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Jorge Jubitero va incrementar l'avantatge de Meshitos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 102 Minuto 115 (Gol por la izquierda): Niaz Arabashvili de Meshitos va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13, Jorge Jubitero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Elmar Luther va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mauro Meoni va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Jesús Capaguindegui va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Meshitos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a Meshitos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mauro Meoni, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Meshitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ezio Bomberini en un 1 contra 1 amb el porter Elmar Luther, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 106 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Niaz Arabashvili va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 106 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Los de castellon

Goles Goles

  • 152 Minuto 30 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan José Ome va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 30 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): El jugador visitant Dawid Winnicki va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 47 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): Amb 101 minuts jugats, Francisco Elizalde de castellon va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 105 Minuto 103 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Elmar Luther va descol·locar totalment la defensa contrària i Noel Falceto no va perdonar i va marcar el 2 - 4.
  • 183 Minuto 112 (Gol por la derecha): Al 112 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a castellon augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Antón Espantoro es rifés el porter i marqués el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 107 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de castellon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jourdan Johnson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.