Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730899063

Amistoso 730899063 Información oficial sobre el partido 730899063 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

F.C Garrafone Alineación oficial del equipo 'F.C Garrafone' en el partido 2 - 3 L@ Paz F.C Alineación oficial del equipo 'L@ Paz F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Garrafone Alineación oficial del equipo 'F.C Garrafone' en el partido 0 - 3 L@ Paz F.C Alineación oficial del equipo 'L@ Paz F.C' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Garrafone

Goles Goles

  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Ramón Romeu va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Garrafone sabia com jugar al contraatac, i al minut 84, Salvador Velasco López va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.

L@ Paz F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pietro Bontempi quedar desmarcat i marcar per a Paz al minut 44. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Gilberto Angulo, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 85.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Passats 87 minuts de partit, Paz es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Kevin Sangster es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Paz que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Herluf Voxen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Herluf Voxen va estar a punt de posar per davant a Paz amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tom Villafuerte va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Tom Villafuerte, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pietro Bontempi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pjotr van Domburg al minut 48, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Humberto Guillén, el jugador de Paz va ser expulsat al minut 56.