Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730898006

Amistoso 730898006 Información oficial sobre el partido 730898006 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Cd'e Suria Alineación oficial del equipo 'Cd'e Suria' en el partido 2 - 0 Unionistas de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cd'e Suria Alineación oficial del equipo 'Cd'e Suria' en el partido 4 - 1 Unionistas de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca' en el partido
Tiene mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cd'e Suria

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Irail Labakoetxea va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Suria.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Suria van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ramon Elias Neuer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tan Eraydın! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Suria va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Adrián Tornero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Avior Oz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Irail Labakoetxea gairebé va marcar per a Suria des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ramon Elias Neuer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Unionistas de Salamanca

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Freire va marxar de Manuel Gvinda en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Unionistas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): El Unionistas va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 20 amb un llançament de falta perillós. En Abel Villafáfila però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Unionistas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Andreas Mouzakitis va desviar el xut final de Jacinto Pérez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Unionistas creava perill des de la dreta al minut 39, però en Andreas Mouzakitis, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Antonio Freire desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en Sicco Groene va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Andreas Mouzakitis va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Andreas Mouzakitis va fer una estirada espectacular al minut 75, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ernesto Soler.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Sicco Groene de Unionistas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Escamilla de Unionistas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75 de partit, Ignacio Escamilla de Unionistas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.