Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730897853

Amistoso 730897853 Información oficial sobre el partido 730897853 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Sporting Arbitro Penalty! Alineación oficial del equipo 'Sporting Arbitro Penalty!' en el partido 4 - 0 Makindosh F.C Alineación oficial del equipo 'Makindosh F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Arbitro Penalty! Alineación oficial del equipo 'Sporting Arbitro Penalty!' en el partido 2 - 0 Makindosh F.C Alineación oficial del equipo 'Makindosh F.C' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Arbitro Penalty!

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Xairo Uzal de Sporting A aconseguir un gol al minut 11 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sporting A va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Xairo Uzal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Grigore Bojan va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sporting A, Ramón Martín Prat, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Juan Espicia de Sporting A va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Sporting A per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ramón Martín Prat, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Ramón Martín Prat es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alceo Cendán al minut 18 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Grigore Bojan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Norbert Nawrat de Sporting A gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Luis Portocarrero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Alceo Cendán va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Makindosh F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hernesto Fachineiro de Makindosh amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.