Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730897486

Copa 730897486 Información oficial sobre el partido 730897486 en Hattrick

09.04.2024 19:00:00

KAYAMEN UNITED Alineación oficial del equipo 'KAYAMEN UNITED' en el partido 6 - 4 Bucal Juniors Alineación oficial del equipo 'Bucal Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KAYAMEN UNITED Alineación oficial del equipo 'KAYAMEN UNITED' en el partido 1 - 2 Bucal Juniors Alineación oficial del equipo 'Bucal Juniors' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,6 % 60,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KAYAMEN UNITED

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Todd Quarry s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): KAYA UTD per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Carlos Cutelo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El jugador de KAYA UTD Todd Quarry quasi va assolir l'empat al minut 52 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): KAYA UTD va estar a punt de posar-se per davant al minut 84 però Samuel Kütt va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 102 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Samuel Kütt va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Nithi Silpa, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): KAYA UTD va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Todd Quarry en un 1 contra 1 amb el porter Héctor Raúl Villareal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): En Tom Larsson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de KAYA UTD José Alberto Paillalef no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Héctor Raúl Villareal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Todd Quarry va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Nithi Silpa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a KAYA UTD.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de KAYA UTD, Usama Abd El Magied, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de KAYA UTD Joaquim Roque no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Héctor Raúl Villareal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 4.

Bucal Juniors

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 40, quan Denis Burns va posar els visitants Juniors per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Blagoy Nochev va estar a punt de posar per davant a Juniors amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Usama Abd El Magied va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rafael Maria Rodrigues va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kamshad Moshirzadeh rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Usama Abd El Magied, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vincent Roose no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Nathan Castanet, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Juniors va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Juniors Rafael Maria Rodrigues quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Nathan Castanet l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Kamshad Moshirzadeh va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Usama Abd El Magied, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 83 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Blagoy Nochev al minut 83 semblava entrar, però Usama Abd El Magied va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Juniors Blagoy Nochev va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Héctor Raúl Villareal de Juniors, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Usama Abd El Magied en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Juniors, Rafael Maria Rodrigues, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Juniors Christopher Gauci no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Usama Abd El Magied es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.