Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730897121

Amistoso 730897121 Información oficial sobre el partido 730897121 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

frontera de son negre f.c. Alineación oficial del equipo 'frontera de son negre f.c.' en el partido 1 - 5 Pol Vazzo Alineación oficial del equipo 'Pol Vazzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
frontera de son negre f.c. Alineación oficial del equipo 'frontera de son negre f.c.' en el partido 1 - 2 Pol Vazzo Alineación oficial del equipo 'Pol Vazzo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frontera de son negre f.c.

Goles Goles

  • 104 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de frontera al minut 40. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Abdelbari Daih va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Rasim Gözay de frontera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Idomeneas Mplatsios de frontera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pol Vazzo

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Juan Pereda va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Vazzo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Francisco Granyena es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Passaven 39 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Juan Pereda va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Augustin Arnăutu va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Sergi Alsinellas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Antonio Ríos López després de 56 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hristo Vakov va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Vazzo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergi Alsinellas va sortir desviat a la dreta de la porteria.