Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730895783

Amistoso (Int.) 730895783 Información oficial sobre el partido 730895783 en Hattrick

02.04.2024 19:15:00

prezza Alineación oficial del equipo 'prezza' en el partido 2 - 4 FC.COMELLAS2 Alineación oficial del equipo 'FC.COMELLAS2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
prezza Alineación oficial del equipo 'prezza' en el partido 0 - 5 FC.COMELLAS2 Alineación oficial del equipo 'FC.COMELLAS2' en el partido
Tiene suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

prezza

Goles Goles

  • 104 Minuto 65 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Visvaldis Vynautas va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a prezza: 1 a 2 al minut 65.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Angelo Virtuani va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de prezza, Beppino Landorno, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luigino Lippolis estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ian Byrne, als 2 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Parviz Baan va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de prezza que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Ángel Chiappero del prezza ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Beppino Landorno va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Ciro Grezar de prezza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC.COMELLAS2

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): FC.COMELLAS2 va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 3. Mauro Tartagni va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 22 (Gol de falta): Al minut 22, una falta xutada per Camille Voermans va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a FC.COMELLAS2. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de FC.COMELLAS2 va ser finalitzada des de l'esquerra per Sebastian Lysytskyi al minut 82. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): César Muchotrigo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Sebastian Lysytskyi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Francesco Taliani, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): César Muchotrigo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FC.COMELLAS2 va quedar sense poder incrementar el seu marcador.