Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730895134

Amistoso (Int.) 730895134 Información oficial sobre el partido 730895134 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Lobos de Arangul Alineación oficial del equipo 'Lobos de Arangul' en el partido 4 - 1 VC Foeroapen Alineación oficial del equipo 'VC Foeroapen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lobos de Arangul Alineación oficial del equipo 'Lobos de Arangul' en el partido 6 - 0 VC Foeroapen Alineación oficial del equipo 'VC Foeroapen' en el partido
Tiene mala suerte 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lobos de Arangul

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Curro Mariano Romero ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lobos es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Curro Mariano Romero va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Lobos, al minut 50. El marcador va canviar a 2 - 1.
  • 130 Minuto 63 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Carlos Etura va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 63 el resultat passava a ser de 3 - 1.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Lobos a 4 - 1. Joaquín Maine va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Pedregal va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Josep Jové quasi marca en una jugada assajada de córner que Carlos Nieto havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Gilberto Robalino va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lobos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tim Podevijn al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francisco Pedregal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Josep Jové de Lobos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ðorđe Prokopijević de Lobos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

VC Foeroapen

Goles Goles

  • 108 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jeremías Frike és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Hugo Cartrysse perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".