Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730894094

Amistoso 730894094 Información oficial sobre el partido 730894094 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido 6 - 0 Los Rabietos Alineación oficial del equipo 'Los Rabietos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido 3 - 0 Los Rabietos Alineación oficial del equipo 'Los Rabietos' en el partido
Tiene bastante suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drakos F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Rikárdó Peszeni va marcar al minut 14 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Rikárdó Peszeni va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Drakos va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Piero Steinacker, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 137 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Mario Anlack la va convertir en gol amb un remat de cap en Rikárdó Peszeni tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 57 el marcador es va actualitzar: 4 - 0.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el Drakos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rafael Gutiérrez de Foz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 0.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Drakos al minut 90, que va llançar ajustat al pal en Soroush Torki. 6 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Drakos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roman Schraader va sortir per sobre el travesser.

Los Rabietos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Juan Carlos Higuera de Rabietos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.