Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730893130

Amistoso 730893130 Información oficial sobre el partido 730893130 en Hattrick

04.04.2024 03:00:00

La Tribuna Tambien Juega Alineación oficial del equipo 'La Tribuna Tambien Juega' en el partido 3 - 2 Bidonazo Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Bidonazo Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Tribuna Tambien Juega Alineación oficial del equipo 'La Tribuna Tambien Juega' en el partido 1 - 1 Bidonazo Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Bidonazo Futbol Club' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,2 % 33,7 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Tribuna Tambien Juega

Goles Goles

  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): En Augusto Ceballos va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alfonso Albajari la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el L.T.J. va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Santino Pinkus, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de L.T.J., l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En Carlos Desiderio Romero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Augusto Ceballos de L.T.J. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Santerini.

Bidonazo Futbol Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Bartłomiej Borucki de Bidonazo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 28, en Stefano Montevecchi del Bidonazo va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Seppe Holtrust que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.
  • 125 Minuto 84 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Bob Astill va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 3 - 2 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Stefano Montevecchi va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gianni Goffi al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Seppe Holtrust quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Colomina, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Bidonazo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però Matías Cantalapiedra va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.