Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730892529

Amistoso 730892529 Información oficial sobre el partido 730892529 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

CD Valdebernardo Alineación oficial del equipo 'CD Valdebernardo' en el partido 1 - 5 Deportivo Piesplanos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piesplanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
CD Valdebernardo Alineación oficial del equipo 'CD Valdebernardo' en el partido 1 - 6 Deportivo Piesplanos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piesplanos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Valdebernardo

Goles Goles

  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alex Zúñiga va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 3 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7, Henryk Sienkiel quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Henryk Sienkiel de Valdebernardo va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Henryk Sienkiel no va entrar per centímetres.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Diego Inchurandieta va fer al minut 86 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Maximiliano das Cortellas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Florêncio Garrocho va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 87 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aridani Navarrete Rubio.

Deportivo Piesplanos

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Piesplanos va ser finalitzada des de l'esquerra per Ragnar Balinski al minut 6. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ragnar Balinski va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Toni Hogenhuis de Piesplanos va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 28.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Roberto Olivar va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Heinz Wedemeier va aprofitar un error defensiu al minut 88, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Piesplanos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Toni Hogenhuis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.