Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730892327

Amistoso (RC) 730892327 Información oficial sobre el partido 730892327 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

C.E.Roda de Ter Alineación oficial del equipo 'C.E.Roda de Ter' en el partido 3 - 1 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E.Roda de Ter Alineación oficial del equipo 'C.E.Roda de Ter' en el partido 3 - 0 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
Tiene un resultado normal 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.Roda de Ter

Goles Goles

  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Després de 51 minuts de partit, Esteban Dacal igualava per C.E.Roda en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 190 Minuto 58 (Gol de falta): Al 58 minuts, El C.E.Roda va fer el 2-1. En Óscar Velardo va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 190 Minuto 65 (Gol de falta): El Óscar Velardo va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel C.E.Roda. 3-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a C.E.Roda per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 沈 (Shen) 偌皓 (Ruohao), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Velardo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 9, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Harry Metcalf de C.E.Roda va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 24, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Harry Metcalf del C.E.Roda ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pierluigi Tuninetti va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Eike-Matthias Zenneck va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El C.E.Roda ho intentava per la dreta per mitjà de Harry Metcalf, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

artistas power

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de artistas Alberto Trastemírez va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de artistas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alberto Trastemírez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de artistas, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Guillermo Riveros Martín va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vissarion Tsarouchas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 19 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Koldo Gimenez Adaní de artistas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.