Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730891660

Amistoso (Int.) 730891660 Información oficial sobre el partido 730891660 en Hattrick

03.04.2024 13:30:00

FC Zulte Alineación oficial del equipo 'FC Zulte' en el partido 1 - 3 Dh28 Alineación oficial del equipo 'Dh28' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Zulte Alineación oficial del equipo 'FC Zulte' en el partido 0 - 3 Dh28 Alineación oficial del equipo 'Dh28' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Zulte

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Berre Hamerlinck va donar a Zulte un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): Zulte va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Antonello Androni va anar a parar a les mans del porter.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Pietro 'Pietro' Calcinai va ser clau en la jugada d'atac de Zulte al minut 75, quan ell mateix va fer una passada brutal a Daan Dauwens, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El Zulte va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Léon Verstringhe va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daan Dauwens de Zulte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anthonie Lamon de Zulte va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Otis Van Oostenrijk de Zulte va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Dh28

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Als 33 minuts de partit, Shahjahan Hossain de Dh28 va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, Marcin Frańczak va pentinar un córner cap al segon pal que Eldridge Salmane va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Shahjahan Hossain va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 3 per a Dh28.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eldridge Salmane, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Shahjahan Hossain al minut 17 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dh28, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Shahjahan Hossain va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 27 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Eldridge Salmane va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pierre-Jean Nicot. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Dh28 a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pierre-Jean Nicot va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Shahjahan Hossain va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.