Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730891628

Amistoso (Int., RC) 730891628 Información oficial sobre el partido 730891628 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Strater 04 Alineación oficial del equipo 'Strater 04' en el partido 2 - 1 GiveallforS Alineación oficial del equipo 'GiveallforS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Strater 04 Alineación oficial del equipo 'Strater 04' en el partido 2 - 0 GiveallforS Alineación oficial del equipo 'GiveallforS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Strater 04

Goles Goles

  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 89 minuts de joc, Nicolás Martínez Barnes, corrent com un esperitat, superà primer Ivano Kmetić per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 116 Minuto 100 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 100, en Nicolás Martínez Barnes del Strater va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Juan Uriona que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roxelio Tanoira.

GiveallforS

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de GiveallforS eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 78, Tobias van Rijn va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): GiveallforS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 5, però el xut de Chinnawat Tipsiri des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): GiveallforS van sortir al contraatac al minut 40, però Dirk Perschel va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de GiveallforS, l'equip va recuperar la pilota al minut 50 i va contraatacar. En Martin Szűcs va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Enosch Bruggisser va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José María Cal va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Danial Seamon de GiveallforS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 98, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 102 (Ocasión de contra por la izquierda): El GiveallforS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 102, però en Tobias van Rijn va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 109 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de GiveallforS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ivano Kmetić, però el porter rival va fer una gran aturada.