Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730890976

Amistoso (Int., RC) 730890976 Información oficial sobre el partido 730890976 en Hattrick

03.04.2024 22:50:00

Le Corbusier United Alineación oficial del equipo 'Le Corbusier United' en el partido 7 - 3 Guadalquivir C.F. Alineación oficial del equipo 'Guadalquivir C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Le Corbusier United Alineación oficial del equipo 'Le Corbusier United' en el partido 7 - 1 Guadalquivir C.F. Alineación oficial del equipo 'Guadalquivir C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 7.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Le Corbusier United

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Josué Massardo va anar directament als peus de Andrzej Szczechowiak que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Gabriele Albanese va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Corbusier.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alifonso Salazar va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Corbusier empatava el partit, 3 a 3, al minut 44.
  • 124 Minuto 66 (Gol de penalti): Corbusier va posar-se per davant 4 - 3 al minut 66, quan Andrzej Szczechowiak va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Hardy Huichacura va incrementar l'avantatge de Corbusier amb el 5 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hardy Huichacura, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 3 per a Corbusier.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hugo Ledinski va aprofitar per marcar el 7 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corbusier va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hardy Huichacura ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Corbusier va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Hugo Ledinski va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Guadalquivir C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de Guadalquivir Juan Carlos Lopez García va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Pedro Cubides era molt més ràpid que el defensa Gabriele Albanese. Al minut 40, el jugador de Guadalquivir va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.
  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): En Santiago Jeantes va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 44. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carl Bishop de Guadalquivir es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Izydor Orda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Carl Bishop va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.