Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730890314

Amistoso (Int., RC) 730890314 Información oficial sobre el partido 730890314 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Los Ases del Balón Alineación oficial del equipo 'Los Ases del Balón' en el partido 1 - 5 Just Go Alineación oficial del equipo 'Just Go' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Ases del Balón Alineación oficial del equipo 'Los Ases del Balón' en el partido 1 - 2 Just Go Alineación oficial del equipo 'Just Go' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,2 % 39,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ases del Balón

Goles Goles

  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mihai Coroiu de Balón es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 5 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Balón van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Federico Mainez García, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Just Go

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gary Pierse es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Michael Griffin va augmentar l'avantatge de Just a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Clayton O'Farrelly va augmentar l'avantatge de Just a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Michael Griffin arribés a peus de David Curry, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Just el 0 - 4.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 38 pels visitants. En Aldert Roelofs va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dave Dolan després de 23 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Pablo Urruchua va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Clayton O'Farrelly va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.