Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730890123

Amistoso 730890123 Información oficial sobre el partido 730890123 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

ILLO GAMERS FC Alineación oficial del equipo 'ILLO GAMERS FC' en el partido 3 - 3 Furafollas Alineación oficial del equipo 'Furafollas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ILLO GAMERS FC Alineación oficial del equipo 'ILLO GAMERS FC' en el partido 4 - 1 Furafollas Alineación oficial del equipo 'Furafollas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ILLO GAMERS FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Henryk Ostrowski va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 101 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Simon Albegger es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, GAMERS aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Benedek Dorosits va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): GAMERS enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Juan Ferruces quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Federico Sturlese va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 el GAMERS va posar setge sobre la defensa central visitant però en Simon Albegger no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): GAMERS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Benedek Dorosits va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dionizjusz Koronkiewicz.

Furafollas

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, Furafollas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Marcos Egurrola es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 105 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Ángel Esteñoz rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Víctor Ustariz, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, Furafollas va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ángel Esteñoz, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Furafollas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marcos Egurrola va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcos Egurrola després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sagi Feiner va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Nervio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.