Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730889943

Amistoso 730889943 Información oficial sobre el partido 730889943 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido 4 - 1 Manolos Utd Alineación oficial del equipo 'Manolos Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido 6 - 0 Manolos Utd Alineación oficial del equipo 'Manolos Utd' en el partido
Tiene mala suerte 6.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juanito's eleven

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del Juanito's va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luis Muñoz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Juanito's va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Achim Sandelmühle, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Juanito's i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 73 minuts de joc. Mentre en David Cassolà el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Juanito's va obtenir un penal al minut 82, que va llançar a la perfecció David Cassolà. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 13 (Ocasión tiro lejano): Al minut 13 un refús amb el peu d'en Damian Susunaga va anar a parar als peus del Luis Muñoz que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Benicio Ojuelos de Juanito's gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Muñoz de Juanito's va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 288 Minuto 89 (Ocasión evento especial): El Juanito's volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 89, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Herrero de Juanito's va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Manolos Utd

Goles Goles

  • 154 Minuto 69 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Abraham Cintora va significar el 2 - 1 al minut 69.