Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730889175

Amistoso 730889175 Información oficial sobre el partido 730889175 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Roda de Barà S.B Alineación oficial del equipo 'Roda de Barà S.B' en el partido 3 - 4 los llanillos b Alineación oficial del equipo 'los llanillos b' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Roda de Barà S.B Alineación oficial del equipo 'Roda de Barà S.B' en el partido 2 - 1 los llanillos b Alineación oficial del equipo 'los llanillos b' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,3 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roda de Barà S.B

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 13, en Julián Garre del Roda Barà va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Diego Viana que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Roda Barà contenien la respiració mentre en Rubén Cotapos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Roda Barà van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Enrique Martínez Lapuente en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Julián Garre va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

los llanillos b

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 19 minuts Sergi Roure va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 24 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Vahe Margaryan de llanillos marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): llanillos sabia com jugar al contraatac, i al minut 35, Jack McFadyen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 3.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Iván de la Dehesa va augmentar l'avantatge de llanillos a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del llanillos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Imanol Maskotorena, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): llanillos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Tonino Romani va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.