Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730889112

Amistoso 730889112 Información oficial sobre el partido 730889112 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Los Corsarios F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Corsarios F.C.' en el partido 5 - 1 Alopecias Team Alineación oficial del equipo 'Alopecias Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Corsarios F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Corsarios F.C.' en el partido 5 - 0 Alopecias Team Alineación oficial del equipo 'Alopecias Team' en el partido
Tiene un resultado normal 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Corsarios F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador Appie Grashoff de Corsarios, després de 12 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Corsarios prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Fernando Katzenstein va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Alopecias. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alejandro Izquierdo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Corsarios es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 60.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Corsarios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Izquierdo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 76 minuts, el tirador de faltes del Corsarios va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignacio Roldán Santos, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Schalken, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Katzenstein. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Corsarios ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Casillas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrián Ruipérez de Corsarios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Alopecias Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 23 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Odín Saura de Alopecias marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Alopecias Herminio Gassia quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Guillem Clusella l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Herminio Gassia.