Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888922

Amistoso 730888922 Información oficial sobre el partido 730888922 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Voll Damm F.C Alineación oficial del equipo 'Voll Damm F.C' en el partido 3 - 7 Bonyecs Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Bonyecs Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Voll Damm F.C Alineación oficial del equipo 'Voll Damm F.C' en el partido 3 - 7 Bonyecs Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Bonyecs Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Voll Damm F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Nel Roíz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Voll se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 103 Minuto 46 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Ekhieder Artza va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.
  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Voll van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Alfonso Díez de Quijano en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Voll va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Alfonso Díez de Quijano va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Òscar Graullera de Voll la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bonyecs Futbol Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 28 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Adam Bušinský de Bonyecs FC marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 136 Minuto 32 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Nel Roíz es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Adam Bušinský per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 32 passava a ser 1 - 2.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Matías Vilarmeá va augmentar l'avantatge de Bonyecs FC a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Bonyecs FC l'avantatge per 1 - 4. Alio Abadín en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 54 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bonyecs FC. A fi d'aconseguir el 2 - 5, van tocar-la en curt per tal que Aziz Isa Al-Dmeiri xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adam Bušinský de Bonyecs FC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 6 al minut 80 de partit.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Juan Nogales va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 3 - 7 per a Bonyecs FC.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Bolufer de Bonyecs FC es va guanyar la targeta groga merescudament.