Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888899

Amistoso 730888899 Información oficial sobre el partido 730888899 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Civantos C.F. Alineación oficial del equipo 'Civantos C.F.' en el partido 2 - 5 GALEUSKA Alineación oficial del equipo 'GALEUSKA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Civantos C.F. Alineación oficial del equipo 'Civantos C.F.' en el partido 1 - 9 GALEUSKA Alineación oficial del equipo 'GALEUSKA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Civantos C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Civantos va reduir el marcador al minut 79 a 1 - 5 quan Saúl Rodrigues Matias va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Jonay Peñafiel de Civantos va demostrar les seves habilitats al minut 82 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Civantos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan David Knutsson va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Allan Breuil de Civantos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

GALEUSKA

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Enrique Escoiquiz la va rematar Ashot Soghomonyan amb una magnífica volea que va fer pujar per a GALE el 0 - 1.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 29 pels visitants. En Sergio Quaranta va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tarquinio Moreggio de GALE l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 30 de partit.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Zoltán Érsek de GALE va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Saif Amjad Al-Hilaly va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 0 - 5 per a GALE.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, el GALE va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Uwe Peckary s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): GALE quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Saif Amjad Al-Hilaly va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tarquinio Moreggio de GALE es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.