Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888772

Amistoso (RC) 730888772 Información oficial sobre el partido 730888772 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Pimentonero FC Alineación oficial del equipo 'Pimentonero FC' en el partido 2 - 0 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pimentonero FC Alineación oficial del equipo 'Pimentonero FC' en el partido 3 - 0 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pimentonero FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Pimentonero, atacant per l'esquerra al minut 38, va aprofitar el magnífic llançament de José Leandro Barca per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pimentonero va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hezi Ben Rimoz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lucian-Vasile Girigan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hector Porter! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Yordi Verwij, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Martino Velar al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hector Porter va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Lucian-Vasile Girigan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Martino Velar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Yordi Verwij una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Martino Velar va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lucian-Vasile Girigan de Pimentonero va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Los Recios de Gonzus

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Manuel Jovellar que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 64 minuts de joc, Manuel Jovellar semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.