Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888665

Amistoso 730888665 Información oficial sobre el partido 730888665 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Real Asturias C.F Alineación oficial del equipo 'Real Asturias C.F' en el partido 7 - 1 Limbrull FC Alineación oficial del equipo 'Limbrull FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Real Asturias C.F Alineación oficial del equipo 'Real Asturias C.F' en el partido 8 - 0 Limbrull FC Alineación oficial del equipo 'Limbrull FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Asturias C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Alcide Lamera va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tom Oliver Vieregg, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Asturias se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 35.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Asturias va aconseguir el 3 - 1 quan Ian Šavli va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Asturias va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Igor Šijan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Alcide Lamera va augmentar la diferència de Asturias a 5 - 1 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Axel van Meeuwen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mathies Hellström, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 1 per a Asturias.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Igor Šijan de Asturias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Tom van der Kaaij de Asturias va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Limbrull FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del Limbrull va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gervasio Viniegra, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Arbonés de Limbrull amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gervasio Viniegra de Limbrull la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57 de partit, Enrique Arbonés de Limbrull va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.